Amsterdam, Watergraafsmeer KVK 75496976
info@kinderpraktijkaanzet.nl

Kinderen aan zet

(online) workshops & trainingen voor ouders & professionals

handige filmpjes voor kinderen

EINDBAAS WORDEN!
nieuwsgierig naar wie ik ben? kijk dan even naar mijn filmpje!
video voor kinderen en jongeren die slim willen omgaan met lastige emoties in de lockdown

Heb jij ergens last van of een probleem waar je graag mee geholpen wordt? Kom naar mij en we lossen het samen op! Ik heb daar een superleuke plek voor met allerlei spullen. Daar komen vaak kinderen die last hebben van ellendig gevoel, onhandig gedrag of vervelende gedachten. Ook als je last hebt van het gedrag van anderen of van een nare situatie, kan ik je helpen om je leven weer fijn te maken!

Als jouw ouders het goed vinden dat je komt, praat ik eerst met je ouders alleen. Daarna kom jij zonder jouw ouder(s). Ik ga dan met jou aan de slag met waar JIJ last van hebt, ook als dat anders is dan waarvoor jouw ouders naar mij zijn gekomen. Jij kunt kiezen welke spullen jij wilt gebruiken om samen met mij je probleem op te lossen.