Amsterdam, Watergraafsmeer KVK 75496976
020-8465995
info@kinderpraktijkaanzet.nl

Zelf-bewust aan Zet

coaching & counseling & therapie & training

ONLINE TRAININGEN / WEBINARS / LEESTIPS / BLOGS / ALGEMENE VOORWAARDEN / PRIVACY VERKLARING

ONLINE TRAININGEN

Online workshops voor ouders: “IN ZEVEN STAPPEN THUIS” De training bestaande uit zeven workshops behandelt de zeven belangrijkste thema’s in de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen: zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfredzaamheid, zelfkennis, zelfsturing, zelfbeheersing en zelfacceptatie. En dit zijn (niet geheel toevallig!) ook de belangrijkste thema’s in jouw ontwikkeling naar een zelfbewust ouderschap!

In de workshops word jij als ouder stap voor stap meegenomen in wat kinderen nodig hebben om sociaal-emotioneel in balans te zijn. Elke workshop biedt praktische tools om jouw kind daarin optimaal te ondersteunen. Je krijgt meer inzicht over de valkuilen en mogelijkheden van het ouderschap. Kortom: je leert hoe jouw kind zich helemaal fijn en thuis kan (blijven) voelen bij zichzelf en bij jou!

Vanaf september 2021 kun je weer losse workshops volgen voor € 25 per keer. Neem je meteen een volledig pakket af van 7 modules kost het je slechts € 150 (je krijgt dus een korting van € 25). Elke gevolgde module is nog een half jaar lang gratis terug te kijken, zo vaak je wilt. De verstrekte informatie ontvang je bovendien ook nog op schrift in PDF-vorm, zodat je het nog eens kunt nalezen.

Jouw kind grootbrengen tot een verantwoordelijke, emotioneel stabiele, zelfbewuste volwassene die zorg kan dragen voor anderen. En dat dan ook nog vaak tussen alle bedrijven door. Daar kun je vast wel wat extra hulp bij gebruiken, toch, zo nu en dan?

Daarom heeft Kinderpraktijk aan Zet speciaal voor ouders die zelfbewust in het ouderschap (willen) staan een online training ontwikkeld. De training is bedoeld om jou als ouder extra inzicht en tools te geven in wat kinderen nodig hebben om sociaal en emotioneel in balans te zijn of te komen. Daarmee groeit niet alleen het zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfredzaamheid, zelfkennis, zelfsturing, zelfbeheersing en zelfacceptatie van jouw kind, maar ook dat van jou als ouder!

De training bestaat uit zeven workshops die je ook los van elkaar kunt volgen. Je kunt de workshops doen in jouw eigen tempo (je kunt ook later terugkijken) en zelfgekozen volgorde. Elke afzonderlijke workshop behandelt een thema in de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen: de ontwikkeling van zelfzorg, moed, zelfstandigheid, zelfliefde, zelfexpressie, intuïtie, en eigenwaarde.

Per workshop wordt aandacht besteed aan dat wat jij als ouder in het desbetreffende thema concreet kan doen om jouw kind(eren) liefdevol en stevig te begeleiden naar volwassenheid. Je wordt je bewuster van je valkuilen en mogelijkheden. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een bewuste respons kan geven op een emotie in plaats van een ongewilde reactie. Ook krijg je inzicht wat jij als ouder al in huis hebt en waarin je zelf mogelijk nog kunt groeien. Je zult gaan ervaren dat, naarmate jouw inzicht en kennis over de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen groeit, jij zelf (in jouw rol als ouder) ook sociaal en emotioneel krachtiger wordt èn meer grip en balans gaat ervaren in jouw ouderschap. Zo ontdek je stap voor stap hoe jouw kind zich helemaal fijn en thuis kan (blijven) voelen bij zichzelf en bij jou!

Per workshop wordt een ander thema behandeld. Hoewel de workshops live worden gepresenteerd, volg je deze online vanuit thuis, via een online livestream. Zelf kom je niet in beeld, wel zal er ruimte zijn voor interactie via de chat. Je volgt de workshop samen met (maximaal 25) anderen via een live platform. Uiteraard is de trainer zelf (Thérèse Zijlmans) wel in beeld en live beschikbaar voor vragen.

Datum: woensdag 1 september 2021 van 9.30 tot 11.30 uur (ZELFBEHEERSING-ZELFZORG)

Datum: woensdag 8 september 2021 van 9.30 tot 11.30 uur (ZELFSTURING – MOED)

Datum: woensdag 15 september 2021 van 9.30 tot 11.30 uur (ZELFREDZAAMHEID -ZELFSTANDIGHEID)

Datum: woensdag 22 september 2021 van 9.30 tot 11.30 uur (ZELFVERTROUWEN- ZELFLIEFDE)

Datum: woensdag 29 september 2021 van 9.30 tot 11.30 uur (ZELFKENNIS – ZELFEXPRESSIE)

Datum: woensdag 6 oktober 2021 van 9.30 tot 11.30 uur (ZELFRESPECT- INTUÏTIE)

Datum: woensdag 13 oktober 2021 van 9.30 tot 11.30 uur (ZELFACCEPTIE – EIGENWAARDE)

MAAK JE STERK EN SLIM MET MEER INZICHT EN KOM ZELF AAN ZET!

INSPIRATIE WEBINARS

Jouw kind grootbrengen tot een verantwoordelijke, emotioneel stabiele volwassene die zorg kan dragen voor anderen. Dat klinkt goed, toch?

Hoe dan? Door meer te weten en minder te moeten. Kinderen opvoeden gaat wat mij betreft juist niet over goed of fout. Ik geloof in bewust worden, krachten bundelen en het spel gaan snappen. Dan krijg je er lol in, gaat het vaker vanzelf en word je ook nog liever en leuker voor jouw kind en voor jezelf.

Nieuwsgierig? Kijk het gratis Inspiratie Webinar (30 minuten): “Meebouwen aan de emotionele intelligentie van jouw kind”.

LEESTIPS

BLOGS

ALGEMENE (EN BETALINGS)-VOORWAARDEN