Amsterdam, Watergraafsmeer KVK 75496976
info@kinderpraktijkaanzet.nl

Steeds onderlinge strijd over jullie kind(eren)?

(online) workshops & trainingen voor ouders & professionals

Een kind heeft jou als ouder nodig om ‘gewoon’ kind te kunnen zijn!

Ik weet het hoe enorm lastig het is om elkaar in alle gevallen als ouders te blijven zien, zeker als je elkaar als (ex)partners niet (langer) snapt of als jullie in een pijnlijk en emotioneel proces van een scheiding zitten.

Ook als jullie al een tijd uit elkaar zijn, kan het lastig blijven om op een constructieve manier over ouderschapskwesties te communiceren. Soms lijk je dan telkens weer met elkaar in dezelfde groef te komen.

Tegelijkertijd willen jullie natuurlijk zo weinig mogelijk energie stoppen in strijd, want jullie kind heeft jullie (juist nu!) als ouders zo hard nodig.

Vanuit mijn ruime ervaring en expertise weet ik hoe ontzettend ingewikkeld het kan zijn (en soms zelfs onmogelijk kan lijken) om vanuit de loopgraven samen naar een fijnere vorm van contact te komen. Eén die niet destructief maar juist constructief is voor zowel jullie zelf als jullie (kind)eren. Dat kan wel degelijk, als jullie dat willen. Alles is altijd in beweging, hoe vast het soms ook lijkt te zitten!

Willen jullie hulp bij die lastige communicatie? Bij het maken van (nieuwe) afspraken over jullie kind(eren)? Bij het opstellen of wijzigen van een ouderschapsplan? Hoe je het beste met jullie kind(eren) kunt communiceren? Welke zorgregeling in jullie omstandigheden en de leeftijd van jullie kind(eren) nu het beste past jullie kind(eren)? Aarzel dan niet.

Accepteer alle hulp die voorhanden is, zodat jij zo snel mogelijk ook weer ‘gewoon’ ouder kan zijn.