Amsterdam, Watergraafsmeer KVK 75496976
info@kinderpraktijkaanzet.nl

Ben jij ook zo goed in het jezelf naar beneden halen? Uitstekend!

(online) workshops & trainingen voor ouders & professionals

Ben jij ook zo goed in het jezelf naar beneden halen? Uitstekend!

Dat betekent namelijk dat jij alle instrumenten en vaardigheden in huis hebt om jezelf ook weer omhoog te takelen. En tot grote hoogten te brengen! Je hoeft alleen maar je blik omhoog te richten, in plaats van naar beneden. Want blijkbaar heb je het kunstje al onder de knie: het is dezelfde beweging, maar dan precies de andere kant op. Probeer maar uit.

Overigens kun je dit experiment ook heel goed oefenen op anderen. Want kijk maar eens om je heen: ook anderen kennen dit kunstje van het zichzelf naar beneden halen. Of van het zichzelf naar LATEN halen, met jouw ‘hulp’ of die van een ander. (Natuurlijk ‘helpen’ we een ander meestal niet expres naar beneden. Maar toch, diegene is dan al wel beneden, terwijl ie daar eigenlijk niet wilde zijn.)

Uitstekend oefenmateriaal voor jou dus! Want nu jij dit weet, kun jij met jouw prima vaardigheden met hetzelfde gemak de andere kant op bewegen. En voor je het door hebt, weet die ander zich ineens met jouw hulp tot grote hoogten te liften. ├łn jij jezelf! Fantastisch toch?