Amsterdam, Watergraafsmeer KVK 75496976
info@kinderpraktijkaanzet.nl

Wat je zegt ben je zelf, met je kop door de helft, met je kop door de muur, ben je morgen lekker zuur!

(online) workshops & trainingen voor ouders & professionals

Wat je zegt ben je zelf, met je kop door de helft, met je kop door de muur, ben je morgen lekker zuur!

Ja heus, wat je zegt ben je zelf, we zongen het vroeger al vrolijk! En dat geldt ook nog (of nog sterker!) in het ouderschap. Jouw kind is jouw spiegel en jij bent een spiegel voor jouw kind.

Maar zuur worden? Dat hoeft echt niet hoor! Als je tenminste weet waar je op kunt letten, welke spiegel jij wilt tonen aan jouw kind en wat jij in de spiegel van jouw kind kunt lezen. Want het goede nieuws is: als je jezelf als ouder leert kennen, leer je daarmee ook beter jouw kind kennen èn leert jouw kind zichzelf beter kennen. Zuur, zoet, zout, welke smaak je dan ook tegenkomt, jij draait jouw hand er niet voor om. Jij weet dan wat je te doen staat. En dan ga je zingend door het leven!

Zelfbewust ouderschap leidt tot zelfbewuste kinderen! Zin om daarvan meer te weten? Na de zomervakantie start Kinderpraktijk aan Zet weer met nieuwe (online) trainingen. Per workshop worden aansprekende thema’s behandeld zowel vanuit het perspectief van jou als ouder als vanuit het perspectief van jouw kind. Er zijn zeven thema’s:

  1. zelfbeheersing-zelfzorg
  2. zelfsturing-moed
  3. zelfstandigheid-zelfredzaamheid
  4. zelfvertrouwen – zelfliefde
  5. zelfkennis- zelfexpressie
  6. zelfrespect – intuïtie
  7. zelfacceptatie – eigenwaarde.

Check deze pagina voor de exacte data. https://kinderpraktijkaanzet.nl/zelf-bewust-aan-zet/