Amsterdam, Watergraafsmeer KVK 75496976
info@kinderpraktijkaanzet.nl

Jouw kind in zeven stappen emotioneel en sociaal stevig!

(online) workshops & trainingen voor ouders & professionals

Jouw kind in zeven stappen emotioneel en sociaal stevig!

Met de training in zeven stappen thuis geef ik ouders inzicht hoe de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen verloopt. Als kinderen vastlopen blijkt dat zonder uitzondering te zijn op de volgende thema’s:

zelfbeheersing

zelfsturing

zelfredzaamheid

zelfvertrouwen

zelfkennis

zelfrespect

zelfacceptatie

Na de training weet jij wat jouw kind van jou als ouder nodig heeft om op het juiste pad te blijven of hoe er weer terug op te komen.

Een kind krijgt vanzelf zelfvertrouwen van een ouder die zowel zichzelf als het kind liefheeft, een kind bouwt vanzelf zelfkennis op van een ouder die zichzelf en het kind toestaat vrij te uiten, een kind leert vanzelf zelfrespect als een ouder zowel de eigen wensen als die van het kind volgt, een kind krijgt vanzelf zelfbeheersing als een ouder zowel zichzelf als het kind goede zorg biedt, een kind leert vanzelf zelfsturing van een ouder die zowel zichzelf als het kind bemoedigt, een kind leert vanzelf zelfredzaamheid van een ouder die zowel zichzelf als het kind kaders, ruimte en zelfgekozen doelen gunt, een kind leert vanzelf zelfacceptatie als een ouder zowel zichzelf als het kind waardeert.

Als ouder ben jij de belangrijkste hulpbron van jouw kind! Dus kort en simpel gezegd leer ik jou stap voor stap hoe jij jouw kind zorg, moed, verstand, liefde, expressie, intuïtie en eigenwaarde kunt leren. Jouw kind weet dan:

  1. Ik doe wat mij te doen staat, zonder mezelf of een ander te willen schaden!
  2. Ik durf pijn, ongemak en verdriet te ervaren!
  3. Ik laat me niet saboteren door angst, schuld en schaamte!
  4. Ik ben niet alleen, ik weet dat ik gedragen word!
  5. Ik ben wie ik ben, en dat laat ik ook zien!
  6. Ik durf te dromen en vertrouw op mijn innerlijk kompas!
  7. Ik onderzoek wat mijn pad is en waardeer elke stap!

Meld je hier aan: Zelf-bewust aan Zet – kinderpraktijk aan Zet